Ehdot

varausehdot

Majoituksen varaus on sitova, kun asiakas on suorittanut varausmaksun. Mökkien varausmaksu on 200 €. Villa Laxvarpet varausmaksu on 450 €. Loppumaksu on maksettava 42 vrk (kuusi viikkoa) ennen vuokra-ajan alkua. Vuokraajan tulee olla täysi-ikäinen, 18 vuotta täyttänyt.

Majoitukseen mahdollisesti liittyvät lisäpalvelut, siivousmaksu ym. on maksettava 30 vrk ennen vuokra-ajan alkua. Mahdollisista lemmikkieläimistä veloitetaan 10 €/vrk/lemikkieläin.

Jos varaus tehdään myöhemmin kuin 42 vrk (kuusi iikkoa) ennen varausajankohdan alkamista, koko maksu maksetaan kerralla välittömästi varauksen jälkeen.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet ovat ehdottomasti kiellettyjä Katashäll (Kortasskär) saarella, joka on osa Natura-luonnonsuojelualuetta. Muihin kohteisiin lemmikkieläimiä saa tuoda vain erikseen sovittuna. Lemmikkieläimet eivät missään kohteessa saa oleskella makuutiloissa tai parvilla.

Tupakointi

Tupakointi on ehdottomasti kielletty sisätiloissa sekä terasseilla.

Vahingonkorvaukset

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai irtaimistolle aiheuttamansa vahingot.

Huomautukset

Kaikki lomakohteen varaukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset on tehtävä välittömästi.
Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.


Vuokrausehdot

 • Villa Laxvarpet, Dalen ja Mummonmökki ovat käytettävissä tulopäivänä klo 16 alkaen, luovutus lähtöpäivänä on klo 12, jos ei muuta ole sovittu.
 • Saarten Katashäll ja Lilla Nätiholmen saapumis- ja lähtöajoista sovitaan erikseen.
 • Vuokrakohteessa saa olla enimmillään yöpyjiä sen verran kuin vuodepaikkoja on kunkin loma-asunnon kohdalla ilmoitettu. Teltan tai asuntovaunun käyttö lomakohteen tontilla ilman lupaa on kielletty.
 • Asiakas tuo mukaan omat liinavaatteet ja pyyhkeet. Makupusseja ei sallita.
 • Halutessa voi varata pyyhkeet ja lakanat. Hinta 15 €/setti, koskee Mummonmökki, Dalen ja Villa Laxvarpet
 • Asiakas huolehtii huvilan/mökin siivouksesta loman aikana sekä loppusiivouksesta sen päättyessä. Loppusiivous palveluna on tilattavissa ainoastaan Villa Laxvarpet -huvilaan. Loppusiivous on mainittava Laxvarpet-varauksen yhteydessä.
 • Asiakas huolehtii, että roskat viedään pihalla sijaitsevaan jäteastiaan. Kaikilla mökeillä sekä Villa Laxvarpet -huvilalla on myös kompostori biojätteelle. Asukkaat Katashällin ja Lilla Nätiholmenin mökeissä vievät roskat joko Sturjanin tai Tirmon Rosk’n Roll jäteasemalle.
 • Varausajan päättyessä avaimet luovutetaan sovitusti.
 • Mikäli huvila/mökki varauksen päättyessä ei ole siivottuna tai sellaisessa kunnossa kuin luovuttaessa, pidätämme oikeuden periä siivousmaksua vähintään 100 €. Katso tarkemmat siivousohjeet paikan päällä.

Peruutusehdot

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti.

 • 42 vrk (kuusi viikkoa) ennen vuokra-ajan alkua, varausmaksu palautetaan vähennettynä peruutusmaksulla 50 €.
 • Myöhemmin kuin 42 vrk (kuusi viikkoa) ennen vuokra-ajan alkua veloitetaan koko vuokrasumma.
 • Peruutus katsotaan tapahtuneeksi silloin, kun tieto on tullut meille ja olemme siihen vastanneet.
 • Poikkeuksena pidetään varaajan tai hänen lähiomaisen äkillinen sairastuminen tai onnettomuuteen joutuminen. Tällaisissa tapauksissa tulee toimittaa lääkärintodistus.

Yhteystiedot

Anne-Maj Johansson
Eidiksentie 25
07390 Suur-Pellinki

puhelin: 0400 670 785
S-posti: johanssonannemaj@gmail.com

Lasse Dahlberg
puhelin: 040 542 7503

Y-tunnus: 1375634-1

TYKKÄSITKÖ - JAA SISÄLTÖ